| Adó 1% | BLOG! | Adomány Vonal | Támogatás! | Gazdikereső | Hasznos | Tevékenységeink | @ Írjon! |

Állatmentés, állatmenhely, gazdikereső, kutyaotthon, állatvédő!

gazdit kereső kutya, állatmentés

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegetiNapszúrás, hőguta házi kedvenceinket, a gazdasági haszonállatok számára nagy veszélyt jelenthet! Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

Adó 1% felajánlás az állatok megmentésére

Adó 1% felajánlás az állatok megmentéséreA megmentett kutyák és cicák nevében is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-ának felajánlásával az állatok mentését segítik. Segítőink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Az Orpheus Gazdikereső Programja évente átlag 500-800 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor a hála a segítőkkel közös, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Köszönjük!

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhely

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhelyAz Orpheus Állatvédő Egyesület egész éves állatmentő tevékenységének működtetéséhez köszönettel fogadja a személyi jövedelem adó 1 százalék felajánlását.

Kutya, cica gazdikeresőnk az Ön segítségével lehet sikeres. Köszönjük!

250 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat Vonal

250 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat VonalAz adományvonal egyszerűen és gyorsan használható az állatvédelem támogatására! Állatmentő egyesületünk az Adhat Vonal jóvoltából telefonos adománygyűjtést folytathat a 13600 / 99-es Adhat Vonalon. Az állatmentés finanszírozásához nagy segítség ez, melyet hálásan köszönünk! Az állatvédő egyesület adományvonal segítségével is tud adományt gyűjteni a bajban lévő kutyák és macskák megmentéséhez. Az azonnal továbbítható támogatás révén a bajban lévő állatok megmentése válik könnyebbé. Segítségét a megmentett állatok nevében köszönjük!

Föld Napja az Orpheussal

Föld Napja az OrpheussalÉlőhelyünk védelme mindannyiunk közös ügye. Az Orpheus Állatvédő Egyesület a Föld Napi rendezvényeket 2017-ben is szerte az országban méltóképpen megünnepelte. Az egyesület Ingyenes állatokkal - környezettel kapcsolatos kiadványokat (plakátokat, matricákat, képeslapokat) biztosított az azt igénylő iskolák és óvodák részére. A szegedi Füvészkertben, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. által szervezett jeles napi programon standot is állított az egyesület, ahol családok ezrei állatvédelmi fotókiállítást tekinthettek meg, illetve állattartással és az állatok védelmének fontosságával ismerkedhettek meg a résztvevők.

Legyél Te is ideiglenes befogadó!

Legyél Te is ideiglenes befogadó!Az ideiglenesen kutyust vagy cicust befogadók áldozatos munkája nélkülözhetetlen a további sok - sok bajban lévő állat megmentéséhez. További védenceket akkor tudunk megmenteni, ha a korábban befogadott (legtöbbször gyenge, sérült, lelkileg meggyötört) állatokat ideiglenes befogadóhoz, vagy végleges gazdákhoz juttattuk. Az állatok megmentését segítheted a végleges örökbefogadás mellett ideiglenes befogadással is.

Rendszeres átutalás állatmentés támogatására

Rendszeres átutalás állatmentés támogatásáraLemondanál havonta néhány szelet csokoládé áráról, két kapucsínó vagy éppen két korsó sör áráról az Orpheus Állatvédő Egyesület által utcáról megmentett kutyák és cicák sorsának jobbá alakításáért? Ugye, hogy nem nagy áldozat? Mégis óriási segítség! A havi 1-2-3000 forintos adomány jelentős támogatást jelent az állatok megmentésének sikeréhez. Az állatmentéshez fontosak a rendszeres, kisebb összegű támogatások, ennek köszönhető, hogy hosszú távon tudjuk fedezni az állatvédelemkor keletkező állatorvosi, mentési - szállítási, tartási, fenntartási költségeket.

Hasznos információk

Hasznos információkA háziállatok állapotáért az állatok gazdája - tartója minden tekintetben a felelős. Megpróbálunk a kidobott - bajban lévő állatoknak segíteni, azokat megmenteni, ám korántsem biztos, hogy minden problémát meg tudunk oldani. Ahhoz, hogy az állatvédelem tekintetében jobb legyen a helyzet, a gazdák felelőssége lényeges, illetve a gazdák felelősségre vonása is szükséges lenne.

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványok

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványokGazdit keres vagy örökbe fogadna?! Az állatmenhelyek listája segíti az állatmentést. Felelős örökbefogadóként ingyen kutya vagy cica befogadást tervez? Elveszett kutyája - cicája? Itt az összes állatmenhely, fajtamentő, állatvédő, gazdikereső szervezet. Adó 1% felajánláshoz, adóegyszázalék, állatvédelmi támogatás felajánlásához találja meg a megfelelő állatvédő egyesületet vagy alapítványt!

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlása

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlásaAz Orpheus Állatvédő Egyesület gazdikereső programja havi átlag 30-50 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor az érdem a segítőké is egyben, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Az utcáról megmentett kutyák és cicák nevében hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adóbevalláskor adó 1 százalékuk felajánlásával az állatok mentését segítik. Segítőink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Köszönjük!

Kutyasimogatós nap volt az oviban

Kutyasimogatós nap volt az ovibanA Földmíves Utcai Óvoda munkatársai és a száznegyven aprócska növendék türelmetlenül várta az állatok világnapjához kapcsolódó állatos rendezvényt. Az Orpheus Állatvédő Egyesület önkéntesei a gyerekeknek állatsimogatóval egybekötött ismertetőt tartottak, ahol a kutyák és macskák mellett sokféle más háziállatról is volt szó. A dalokkal tűzdelt, vidám perceket adományozás követte, az óvodás gyermekek az állatvédő egyesület utcáról megmentett védencei számára állateledelt adományoztak.

Húsvéti állatstopot kérnek az állatvédők

Húsvéti állatstopot kérnek az állatvédőkHúsvétkor, a nagy vásárlási forgatagban sokan felelőtlenül élő állatokat vásárolnak gyermekeik számára ajándékba. Sajnos már 150 forinttól vásárolható élő kiscsibe, pár ezerért pedig dísznyúl, melyet sokan arra használnak, hogy elkápráztassák gyermekeiket. Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetőjének tapasztalata az, hogy az ünnepek után legtöbbször unott teher marad. Az állati jövevényektől sokan durva módon próbálnak meg megszabadulni.