állatvédő állatmenhely adó 1 százalék kutya cica mentés
| Adó 1% | Állatvédő Blog | Adomány Vonal | Támogatás! | Gazdikereső | Hasznos | Durva (+18) | @ Írjon! |

Állatmentő kocsi

Az Orpheus Állatvédő Egyesület működőképes (karbantartást - állagmegóvást igénylő), az egyesület által nem használt gépjárműje civil állatmentő részére ingyenesen adta át. A gépkocsihoz chipolvasó, sárga sziréna is járt, amit a támogatott a járművel együtt tulajdonba kapott meg.


A gépjárműre több, mint 100 civil - magán állatvédő jelentkezett és több tucat egyesület - alapítvány. A legideálisabb jelölt Róbert volt a kocsira, aki főállásban is állatmentő, civilben - szabadidejében is állatokkal foglalkozik.

Mentsük meg együtt a bajban lévő, segítségre szoruló négylábú barátainkat! Ebben válik segítséggé az állatmentő autó.

Videó az autó átadásáról:
www.youtube.com/watch?v=Z--2UJDWYUs

Orpheus Állatvédő Egyesület
Kérjük támogassa az Állatmentést!
Adó egy százalék: 18464654-1-06

Web: www.orpheus.hu
www.ebangyal.hu
www.animalpolice.hu

Állatmentő autó

Az Orpheus Állatvédő Egyesület működőképes, de az egyesület által nem használt gépjárműje civil állatmentő részére ingyenesen átadó. A gépkocsihoz chipolvasó, sárga sziréna is van, amit a támogatott a járművel együtt tulajdonba kap meg.

Azok jelentkezését várjuk az állatmentő autóra és kiegészítőire, akik az átlagosnál nagyobb figyelmet és áldozatot hoznak a környezetünkben található háziállatok védelméért és megmentéséért. A jármű működőképes állapotú, de karbantartást igényel.

A járműre jelentkezést postai levélben kérjük.
A levél tartalmazza a jelentkező nevét, telefonszámát, címét.

Postacím:
Orpheus Állatvédő Egyesület
6701 Szeged, PF: 929.

A jelentkezés határideje (levél postára adásának napja)
2016. augusztus 25.

A gépjárművel támogatott feladata a gépjármű saját költségén a saját nevére írása, illetve a szervizelése, legalább egy évig történő állatmentő célú használat.

A gépjármű támogatás révén az Orpheus Állatvédő Egyesület segíti a civil (nem szervezetben, hanem magántevékenység révén) folytatott állatmentő tevékenységek sikeresebb működését.

A támogatott részére a gépjármű átadása Szegeden történik. A gépjármű átadás után a támogatott köteles az átvételt követően 72 órán belül nevére írni a járművet.

állatvédő gépkocsi, állatmentést segít

állatvédelmi, állatmentő autó

állatvédelem, gépkocsi állatmentéshez

kutya, cica szállítást segítő autó

A gépjárműre ha több jelentkező van, az egyesület belső kőrben dönt az autó támogatásról. Reklamáció, kártérítés vagy egyéb peres folyamat a támogatás kapcsán kizárt, melyet minden érdeklődő és jelentkező tudomásul vesz.