állatmenhely adó 1 százalék felajánlás, kutya cica gazdikereső

Adó 1%, állatmenhely

Orpheus Állatvédő Egyesület


Adó 1 százalékhoz adószám:
18464654-1-06


Számlaszám (OTP Bank):
11735005-20489094


állatvédő adó 1 százalék felajánlás kutyamenhelynek állatmenhely Állatvédő, állatmentő feladatok támogatásával adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással segíts Te is! Nyomtatható adó 1 százalék rendelkező nyilatkozat elérhető itt:


állatvédő, állatmenhely, adó 1% támogatás, alapítvány, egyesület, kutya, cica


adó 1 százalék állatmenhelynek, adóbevallás kutya macska állatvédő

Adó 1 % állatvédelemre

Az állatok megmentése révén a világban csökken a szenvedő élőlények száma. A személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlása semmibe sem kerül, de nagyon nagy segítség. Köszönjük szépen a felajánlást!

Állatmenhely támogatás, adó 1 % felajánlás

Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő, állatvédő, sintértelep megelőző tevékenysége révén megmentett kutyák és cicák új reményt, kapnak, megmenekülnek, gazdihoz kerülnek. Segítse ön is az állatok védelmét, adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással.

Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06

Adóbevalláskor, a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával 800 kutya és cica megmentésében, állatmenhely támogatásban vesz részt! Segítségét hálásan köszönjük!


adóbevallás, adó 1 százalék állatmenhelynek

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta működik. A közhasznú állatvédő szervezet évente átlagban 800 kutya és cica megmentésében vesz részt. Az utcáról megmentett állatok gyógyítása, emberhez - állathoz szoktatása, ivartalanítás, gazdikereső költségekkel jár. Az egyesület támogatja a más szervezetek és magánszemélyek által megmentett állatok helyzetének javítását is. Az egyesület jó kapcsolatokat ápol hatóságokkal, állatvédő egyesületekkel és alapítványokkal, állatmenhelyekkel, állatmentő közösségekkel, állatbarát magánszemélyekkel is.

Adományvonal: 13600, 99 -es melléken

Az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (Magyarországról, mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99-et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.


Tudta, hogy az országban 3200 település van, és a kóbor (elveszett, kidobott) állatokat csak néhány helyen tudják az állatvédő egyesületek pártfogásba venni?! Célunk, hogy lehetőleg minden sintértelepen, gyepmesteri telepen (a felelőtlen lakosság által) bajba került cicus és kutyus megmentésre kerülhessen. Ehhez várjuk segítő támogatását!

Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

A legapróbb felajánlás, adó 1% felajánlása, adományvonalas hívása is fontos segítség!

1: Adományvonalon rendszeresen mód van arra, hogy az állatok megmentését támogassa. 2: Az adó 1 százalékkal úgy támogatja mentett kutyák és cicák sorsát, hogy az Önnk semmibe sem kerül! Adóbevallása elkészítésekor adja meg az 1 százalék felajánlásához könyvelőjének vagy bérszámfejtőjének az Orpheus Állatvédő Egyesület adószámát. 3: céges vagy magán befizetéssel segítse elő az állatvédelmi feladatok kapcsán keletkező költségek finanszírozását. 4: örömmel fogadunk kutyaház, állateledel vagy egyéb segítő adomány felajánlását is. Segítségét, felajánlását köszönjük!Állatok védelme

Sok a kidobott kutya és cica. Magyarország 3200 településén évente több tízezer állat kerül elaltatásra. Nem csak sintér és gyepmesteri telepeken, állatmenhelyeken is. Ez tűrhetetlen! Sajnos a felelőtlen állattartó lakosság sokkal több kutyát, macskát és más kis kedvencet tenyészt és szaporít, mint amennyi felelős gazdi van. Sűrgős állatvédelmi megoldásra van szükség. Támogassa Ön is az állatok védelmét, a kutyák és macskák megmentését! A legapróbb segítség is óriási! Hálásan köszönjük!


adóbevallás, adó 1% állatmenhelynek

Orpheus Állatvédő Egyesület

A közhasznú állatvédő egyesület 1999 óta több ezer kutya, macska megmentésében vett részt.

A támogatást felajánlók leadott adományaik révén segítik, hogy még több rászoruló egyén, család, közösség kaphasson élete megkönnyítéséhez nélkülözhetetlen segélycsomagot, adományt (cipőt, ruhát, kabátot, élelmiszert, életminőséget javító használati tárgyakat, babakocsit, kiságyat, és sok - sok egyéb dolgot).

Segítőket, önkénteseket, támogatókat szeretettel várunk

Az állatvédő egyesület által működtetett állatmentő, gazdikereső, állatvédelmi szemléletfromáló feladatokhoz köszönettel fogad önkéntes segítőket.

Kapcsolatfelvétel az info[kukac]orpheus.hu e-mail címen lehetséges.

Állatvédelem

@ utcára kidobált, elhagyott állatokat mentünk,
@ a beteg, sérült állatok gyógyítását segítjük,
@ oktató - nevelő munkával segítjük a felelős állattartást,
@ jobb törvények, rendeletek megalkotásáért dolgozunk,
@ segítjük a hasonló állatvédőket, alapítványokat, egyesületeket.

Főbb feladatok

Az állatvédő egyesület az állatok megmentése mellett a felelős állattartói kultúra, a környezettudatos szemlélet elérése érdekében fontos feladatokat old meg. Az utcára kidobott kutyák és macskák mentése mellett oktatási - szemléletformáló tevékenységet is folytat.

Állatbarát közösség:Kérjük támogassa segítő tevékenységünket!

paypal

Állatmenhely támogatás, segítsen Ön is!

Főbb állatvédelmi tevékenységeink, melyekhez az adó 1 % felajánlás nagyban hozzájárul:
- állatok mentése (elsősorban utcáról, bajban lévő kutyákat és cicákat),
- kutyák, cicák gyógyítása, rendbe hozatala,
- gazdit kereső állatok számára örökbefogadók felkutatása,
- SintértNE! állatmentő program a gyepmesteri telepek felszámolásáért,
- környezettudatosság - felelős állattartás népszerűsítése, oktatás, szemléletformálás,
- "Állatrendőrségért" Mozgalom, jobb törvények megalkotásában való részvétel,
- környezetvédelem, kultúra, szociális támogató, egyéb feladatok ellátása,

A legapróbb támogatás is óriási segítség az állatok megmentéséhez. Egész éves figyelmét és támogatását hálásan köszönjük!

További hasznos információkért látogasson el internetes oldalainkra!

A sikeres állatmentés támogatóink, segítőink érdeme is, köszönjük szépen!


Mentsük meg együtt az Állatokat!

Adó 1 százalék felajánlás állatvédelmi feladatokra, állatmenhely - állatotthon működtetésére

Az adó 1 százalék felajánlás segíti az állatvédelem és az állatmenhely fontos feladatainak sikeresebb elvégzését, azaz az utcáról megmentett kutyusok és cicusok biztonságba helyezését, a kutyák, a macskák védelmét. Az szja egy százalék felajánlás felett sokan elsiklanak, pedig adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1 százalék felajánlás révén úgy lehet támogatni az állatmentő tevékenységet, hogy az közben nem kerül semmibe sem. Sok állatbarát az utcán talált kutyák kapcsán keresi fel az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központját, sokan pedig csak szimplán (állatbarát szemlélet miatt, együttérzésből, odaadásból) szeretnék az állatmenhely támogatása révén segíteni a soha véget nem érő állatmentő feladatokat. A megmentett állatokat (kutyákat, cicákat) kutya örökbefogadás és cica örökbefogadás (Gazdi kereső) révén szerető Gazdi jelöltek számára tesszük (meggyógyított, rendbe tett állapotban) örökbe fogadhatóvá.

Állatvédő, gazdikereső, kutya - cica örökbefogadás


Az állatokat tenyésztők / szaporítók körében nagyon sok az eladó kutya, eladó cica. Sokkal több állatot szaporítanak az emberek, mint amennyi cicára, kutyára a felelős állattartói kőr igényt tart. A hirdetésekben közzé tett eladó kutyák, eladásra szánt macskák, eladó házi kedvencek legtöbbje a felelőtlen megvásárlásokat követően megunt tárgyként - gazdátlanul - az utcán köt ki. Kóbor állatként az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központjában kerül megmentésre az utcára kitett / elhagyott kutyusok közül évente többszáznyi. Ha kutyát vásárolna, cicát venne magához, gondoljon az örökbe fogadható házi kedvencekre, válasszon eladó macska, megvásárolható kutya helyett az utcáról megmentett, teljesen egészséges, ingyen elvihető, örökbe fogadható kutyusokra, cicusokra is. Az országos állatvédő együttgondolkodás az igazi állatmentő segítség! Az adó 1 százalék felajánlás mellett így fontos a kutya örökbefogadás, a cica örökbefogadás. Eladó cica, eladó kutya helyett keresse az örökbe fogadható macskákat, kutyákat, itt az Orpheus Állatvédő Egyesület gazdikeresőjében. Adó 1 százalék felajánlása mellett gondoljon állat vásárlása előtt a gazdira váró (utcáról megmentett) kutyák / cicák örökbe fogadhatóságára.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta közhasznú egyesületként lényegében cicamenhely és kutyamenhely feladatokat lát el, bár állatmentő tevékenységét egy megszüntetett sintértelep (!fontos lenne a további sintértelepek megszüntetése!) reformprogramja által állatvédelmi központjában látja el. A talált cicák számára cicák mentésére alkalmas rehabilitációs részlegünkön kerülnek elhelyezésre, a talált kutyusok az állatvédelmi központ kutyás részlegén kapnak menedéket, így minden utcáról megmentett kutya és macska biztonságba kerül. Az állatvédő egyesület önkéntesei, segítői, tagsága, támogatói az állatmentő tevékenység fontosságát ismerik. A fontos küldetés a feladatok megoldásához juttatott támogatás révén végezhető el. A segítők és pártolók nélkülük / nélküled nem lehetne ilyen sikeres az állatvédelem. A támogatások felajánlása (legyen az szja 1 százalék felajánlás, állateledel, állatorvosi költségtámogatás, játék, póráz, nyakörv vagy egyéb állatvédelmi adomány) nagyon fontos és pótolhatatlan segítség. Természetesen az adó 1 százalék felajánlás mellett a gazdikereső program az egyik legfontosabb támogatás. A felelősen gondolkodó potenciális kutya örökbefogadók és cica örökbefogadók nélkül nehéz lenne az állatok további egyedeinek megmentése, így a gazdit kereső szervezői feladatok is nagyon lényegesek.

Adó 1 százalék - állatvédő egyesület, alapítvány támogatása


Az Orpheus Állatvédő Egyesület a kutyák és macskák védelmében, az állatok megmentéséért tevékenykedik. Az 1 % felajánlás, a befizetett adó 1+1 százalék állatvédelemre eljuttatott összege az állatmentő tevékenységek során legtöbbször életmentésre kerül felhasználásra. Az szja 1+1 százalék felajánlás nem kerül semmibe, de óriási segítség az állatok megmentéséhez. Az állatvédők által eljuttatott adó 1 százalék támogatás a közhasznú egyesületünk legjelentősebb működési alapja. Az adó 1 % felajánlásból felajánlónként néhány száz forinttól általában néhány ezer forintig jut az állatmentésre, az állatvédelemre. Sok kicsi szja 1 % felajánlásból tevődik össze annyi bevétel, ami finanszírozhatóvá teszi az egész éves feladatokat és a magas költségek fedezését. Az szja 1 százalék felajánlás kapcsán érdemes tudakozódni a könyvelést végző szakembernél, a bérszámfejtést végző munkatársnál, mert bár egyszerű az szja 1 százalék felajánlás, de egy apró elírás vagy hiba a felajánlást meghiúsíthatja, ami azt eredményezi, hogy az állatvédő egyesületig nem jut el. Az adó 1% felajánlás kb. 2-3 percet vesz igénybe.

4 fontos indok, hogy adóbevallásodkor az adó 1 százalék felajánlással segítse az állatmenhelyet, az állatok megmentését:

- az szja 1+1 százalék felajánlás minden egyes forintja (bármikor leellenőrizhetően) az állatok megmentésére, állatvédelemre fordítódik,
- kutya és cica gazdikereső, állatmentő tevékenységünk önzetlen, a bajban lévő állatok megmentése az adó 1% felajánlás révén könnyebbé válik,
- az adóegyszázalék felajánlás nem kerül semmibe sem, úgy segítheti a felajánlás az állatvédelmet, hogy külön nem kell rá költeni,
- adóbevalláskor tett adó egy százalék felajánló támogatása révén - évente - nyolcszáz kutyus és cicus megmentésében vesz részt!
- az adó1% felajánlása az adóbevalláskor nem kerül plusz költségbe, mégis nagy segítség a fontos feladatok ellátása kapcsán az szja 1 százalék felajánlás,

Segítségét, egész éves figyelmét, támogatását, adó 1 százalék felajánlását a megmentett kutyusok és cicák nevében is hálásan köszönjük! Az Ön segítségével állatmentő tevékenységünk, állatotthonunk, állatvédelmi feladataink elvégzése válik sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal, Önnel is közösek! Köszönjük!

kutyaotthon, cica, állatmenhely, gazdikeresés, adóbevalláskor adó 1 állatok

Videók

Weboldalaink


Kutya - cica gazdikereső

Állatbarát, állatvédő olvasnivalók

Adó 1% felajánlás