állatvédő állatmenhely adó 1 százalék kutya cica mentés
| Adó 1% | Állatvédő Blog | Adomány Vonal | Támogatás! | Gazdikereső | Hasznos | Durva (+18) | @ Írjon! |

Állatmentés, állatmenhely, gazdikereső, kutyaotthon, állatvédő!

állatvédő, állatmenhely, adó 1% támogatás, alapítvány, egyesület, kutya, cica

500 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat Vonal

500 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat VonalAz adományvonal egyszerűen és gyorsan használható az állatvédelem támogatására! Állatmentő egyesületünk az Adhat Vonal jóvoltából telefonos adománygyűjtést folytathat a 13600 / 99-es Adhat Vonalon. Az állatmentés finanszírozásához nagy segítség ez, melyet hálásan köszönünk! Az állatvédő egyesület adományvonal segítségével is tud adományt gyűjteni a bajban lévő kutyák és macskák megmentéséhez. Az azonnal továbbítható támogatás révén a bajban lévő állatok megmentése válik könnyebbé. Segítségét a megmentett állatok nevében köszönjük!

Állatmenhely adó 1 százalék felajánlás

Állatmenhely adó 1 százalék felajánlásKutya, cica mentést támogathatja adóbevalláskor, május közepéig az adó 1 százalék állatvédelemre történő felajánlásával. Támogatása évente 800 állat mentésében segít. A legapróbb 1 százalékos felajánlás is óriási segítség! Adóbevalláskor 1% állatmenhely és állatvédelmi felajánlásával Ön is részese lesz a megmentett állatok második esélyének.

Állatvédelem oktatása

Állatvédelem oktatásaA felelős állattartás elősegítéséhez az Orpheus Állatvédő egyesület a kilencvenes évek óta rendszeresen tart iskolai előadásokat, óvodai környezeti nevelési órákat. Az Állatok Világnapja rendezvénysorozaton a kutyás, környezetvédelmi, természetismereti, állatvédelmi programok hasznosnak bizonyultak, nem utolsó sorban nagy sikert arattak a pedagógusok és a gyermekek körében is.

Állatmentő autó

Állatmentő autóGépjárművet keresünk! Állatmentő feladatok ellátásához megfelelő árú, néhány éves, használt, Pick-Up jellegű (B kategóriás jogosítvánnyal vezethető) gépkocsit keresünk. Fontos, hogy használható, kevés kilométert futott legyen.

Munkatársakat Keresünk

Munkatársakat KeresünkA megnövekedett feladatok ellátásához állatbarát beállítottságú, szociálisan érzékeny, környezetére és önmagára igényes, Szeged - Algyő térségében élő, agilis - szorgalmas munkatársakat keresünk többféle tevékenységi körre. Pályázatíró, programmenedzser, állatgondozó és állatmentő, telep karbantartó, adományszervező és marketinges, illetve programszervező szakember jelentkezését várjuk.

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlása

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlásaAz Orpheus Állatvédő Egyesület gazdikereső programja havi átlag 30-50 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor az érdem a segítőké is egyben, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Az utcáról megmentett kutyák és cicák nevében hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adóbevalláskor adó 1 százalékuk felajánlásával az állatok mentését segítik.

Adó 1% felajánlás az állatok megmentésére

Adó 1% felajánlás az állatok megmentéséreA megmentett kutyák és cicák nevében is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-ának felajánlásával az állatok mentését segítik. Segítőink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Az Orpheus Gazdikereső Programja évente átlag 500-800 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget.

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhely

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhelyAz Orpheus Állatvédő Egyesület egész éves állatmentő tevékenységének működtetéséhez köszönettel fogadja a személyi jövedelem adó 1 százalék felajánlását.

Kutya, cica gazdikeresőnk az Ön segítségével lehet sikeres. Köszönjük!

Rendszeres átutalás állatmentés támogatására

Rendszeres átutalás állatmentés támogatásáraLemondanál havonta néhány szelet csokoládé áráról, két kapucsínó vagy éppen két korsó sör áráról az Orpheus Állatvédő Egyesület által utcáról megmentett kutyák és cicák sorsának jobbá alakításáért? Ugye, hogy nem nagy áldozat? Mégis óriási segítség! A havi 1-2-3000 forintos adomány jelentős támogatást jelent az állatok megmentésének sikeréhez. Az állatmentéshez fontosak a rendszeres, kisebb összegű támogatások, ennek köszönhető, hogy hosszú távon tudjuk fedezni az állatvédelemkor keletkező állatorvosi, mentési - szállítási, tartási, fenntartási költségeket.

Legyél Te is ideiglenes befogadó!

Legyél Te is ideiglenes befogadó!Az ideiglenesen kutyust vagy cicust befogadók áldozatos munkája nélkülözhetetlen a további sok - sok bajban lévő állat megmentéséhez. További védenceket akkor tudunk megmenteni, ha a korábban befogadott (legtöbbször gyenge, sérült, lelkileg meggyötört) állatokat ideiglenes befogadóhoz, vagy végleges gazdákhoz juttattuk. Az állatok megmentését segítheted a végleges örökbefogadás mellett ideiglenes befogadással is.

Ezer gyermek örömét támogattuk

Ezer gyermek örömét támogattukAz állatok megmentése mellett nagy hangsúlyt fordítunk a felnövekvő ifjúságra, az oktatásra, a felelős állattartásra, a nehéz sorsú embertársaink problémáinak megoldására. Ezer hátrányos helyzetű, nagycsaládos kisgyermek Mikulás csomagjának megtöltését támogattuk.

Madáretető iskola ovisokkal

Madáretető iskola ovisokkalSzáz ovis kóstolt bele a természetvédelem csodás pillanataiba, madáretetőt készítettek az Orpheus Állatvédő Egyesület önkénteseivel. A tél közeledtével a természetben élő, itt telelő madarak számára az ember fontos segítőtárs a túlélés biztosítására. Az állatok ilyen formán való megvédésével kapcsolatos környezettudatosság fejlesztése már gyermekkorban fontos feladat.