állatvédő állatmenhely adó 1 százalék kutya cica mentés
| Adó 1% | Állatvédő Blog | Adomány Vonal | Támogatás! | Gazdikereső | Hasznos | Durva (+18) | @ Írjon! |

Állatmentés, állatmenhely, gazdikereső, kutyaotthon, állatvédő!

állatvédő, állatmenhely, adó 1% támogatás, alapítvány, egyesület, kutya, cica

Kutyakozmetikust keresünk, Szegedre

Kutyakozmetikust keresünk, SzegedreSzeged - belvárosi helyiségbe, új kialakítású kutyakozmetikába gyakorlott, profi, önálló munkavégzésre képes kutyakozmetikust keresünk. Ideális, ha saját ügyfélkörrel rendelkezik a jelentkező, illetve ha folyamatos tanulásra képes. Ha hosszú távú, sikeres együttműködésre vágysz és emellett önálló szakmai sikereket is szeretnél, kutyakozmetikus végzettséged van, jelentkezz!

Hasznos információk

Hasznos információkA háziállatok állapotáért az állatok gazdája - tartója minden tekintetben a felelős. Megpróbálunk a kidobott - bajban lévő állatoknak segíteni, azokat megmenteni, ám korántsem biztos, hogy minden problémát meg tudunk oldani. Ahhoz, hogy az állatvédelem tekintetében jobb legyen a helyzet, a gazdák felelőssége lényeges, illetve a gazdák felelősségre vonása is szükséges lenne.

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványok

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványokGazdit keres vagy örökbe fogadna?! Az állatmenhelyek listája segíti az állatmentést. Felelős örökbefogadóként ingyen kutya vagy cica befogadást tervez? Elveszett kutyája - cicája? Itt az összes állatmenhely, fajtamentő, állatvédő, gazdikereső szervezet. Adó 1% felajánláshoz, adóegyszázalék, állatvédelmi támogatás felajánlásához találja meg a megfelelő állatvédő egyesületet vagy alapítványt!

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegetiNapszúrás, hőguta házi kedvenceinket, a gazdasági haszonállatok számára nagy veszélyt jelenthet! Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

Társadalmi felelősségvállalás, állatvédelem

Társadalmi felelősségvállalás, állatvédelemMegmentjük az állatokat. A felelőtlen állattartók által utcára dobott kutyák és cicák megmentése folyamatos feladat. Sajnos elegendő forrás a költségek finanszírozására csak részben áll rendelkezésre. Ezért az állatbarát magánszemélyek, az állatok védelmét szem előtt tartó cégek segítsége, felajánlása, támogatása fontos része az állatvédelmi feladatokban való részvételnek. A legapróbb felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Kérjük támogassa az Állatok megmentését!

Kérjük támogassa az Állatok megmentését!Évente 800 magára hagyott, utcára kidobált kutya, cica életét sikerül megmentenünk. Az állatvédelem, az állatmentés nagyon fontos tevékenység, hiszen az ember nélkül ezek a szegény háziállatok életképtelenek. Az állatbarátok egyre többször kérik a segítségünket. Együtt könnyebben véghez vihetjük a bajban lévő kutyusok és cicusok megmenekítését! Segítsen, hogy segíthessünk! Köszönettel fogadjuk kutyaház, állateledel, póráz - nyakörv, állatgyógyászati eszköz (gyógyszer), állatorvosi kezelés felajánlását, anyagi támogatását, állatmentő segítségét. Figyelmét, közbenjárását, támogatását nagyra értékeljük, köszönjük!

Föld Napja az Orpheussal

Föld Napja az OrpheussalÉlőhelyünk védelme mindannyiunk közös ügye. Az Orpheus Állatvédő Egyesület a Föld Napi rendezvényeket 2017-ben is szerte az országban méltóképpen megünnepelte. Az egyesület Ingyenes állatokkal - környezettel kapcsolatos kiadványokat (plakátokat, matricákat, képeslapokat) biztosított az azt igénylő iskolák és óvodák részére. A szegedi Füvészkertben, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. által szervezett jeles napi programon standot is állított az egyesület, ahol családok ezrei állatvédelmi fotókiállítást tekinthettek meg, illetve állattartással és az állatok védelmének fontosságával ismerkedhettek meg a résztvevők.

Kutyasimogatós nap volt az oviban

Kutyasimogatós nap volt az ovibanA Földmíves Utcai Óvoda munkatársai és a száznegyven aprócska növendék türelmetlenül várta az állatok világnapjához kapcsolódó állatos rendezvényt. Az Orpheus Állatvédő Egyesület önkéntesei a gyerekeknek állatsimogatóval egybekötött ismertetőt tartottak, ahol a kutyák és macskák mellett sokféle más háziállatról is volt szó. A dalokkal tűzdelt, vidám perceket adományozás követte, az óvodás gyermekek az állatvédő egyesület utcáról megmentett védencei számára állateledelt adományoztak.

Húsvéti állatstopot kérnek az állatvédők

Húsvéti állatstopot kérnek az állatvédőkHúsvétkor, a nagy vásárlási forgatagban sokan felelőtlenül élő állatokat vásárolnak gyermekeik számára ajándékba. Sajnos már 150 forinttól vásárolható élő kiscsibe, pár ezerért pedig dísznyúl, melyet sokan arra használnak, hogy elkápráztassák gyermekeiket. Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetőjének tapasztalata az, hogy az ünnepek után legtöbbször unott teher marad. Az állati jövevényektől sokan durva módon próbálnak meg megszabadulni.

Állateledel adományt hozott a Waberer’s

Állateledel adományt hozott a Waberer’sAz Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő feladatait a Waberer’s logisztikai szolgáltató munkatársai tápadománnyal segítették. A 400 kiló kutyatápot, macskatápot, állateledelt a dolgozók apránként adták össze, hogy az állatvédő egyesület által mentett kutyák és cicák tartási körülményein segítsenek.

Köszönjük az adventi adományokat! - kutyakarácsony

Köszönjük az adventi adományokat! - kutyakarácsonyAz Orpheus Állatvédő Egyesület évente 800 bajban lévő, kidobott kutyát és cicát ment meg. Sok megunt házi kedvencet dobnak utcára, nagyon sok a felelőtlen állattartó. Az állatok megmentését segítő embertársaink támogatását hálás köszönettel fogadjuk. Sokan a védencek táplálásában vagy éppen gyógykezelésében nem tudnak segíteni, örömmel fogadunk már nem használt nyakörveket, pórázokat, kutyaházat.

Állatmentő kocsi

Állatmentő kocsiAz Orpheus Állatvédő Egyesület működőképes (karbantartást - állagmegóvást igénylő), az egyesület által nem használt gépjárműje civil állatmentő részére ingyenesen adta át. A gépkocsihoz chipolvasó, sárga sziréna is járt, amit a támogatott a járművel együtt tulajdonba kapott meg.